VSY

SVV-tutkijatapaaminen 28. - 29.8.2014, Varkaus

Vapaan sivistystyön tutkijat kokoontuvat vuonna 2014 Itä-Suomessa.

Paikka: Warkaus-Sali ja Soisalo-opiston opistotalo, Varkaus

Sivistystyön Vapaus ja Vastuu (SVV) -verkosto järjestää avoimen tutkimustyöpajan vapaan sivistystyön teemoista tutkimusta tekeville. Työpaja järjestetään osana valtakunnallisia vapaan sivistystyön päiviä. Työpaja ajoittuu torstain iltapäivään ja perjantain aamupäivään. Työpajan osallistujilla on lisäksi mahdollisuus seurata päivien yhteisiä ohjelmaosuuksia.

Tutkimustyöpajan ohjelma rakentuu osallistujien vapaata sivistystyötä koskevista tutkimusesitelmistä ja niistä käytävästä keskustelusta. Kyseessä voi olla opinnäytetyö (pro gradu, väitöskirja) tai muu tutkimus.

Tutkimustyöpajaan osallistuvien tulee ilmoittautua myös vapaan sivistystyön päiville ja valita ilmoittautumislomakkeelta työpajaksi "Avoin tutkimustyöpaja".

Hinta: (kahden päivän ohjelma työpajoineen ja tarjoiluineen) osallistumismaksu on 57 euroa. HUOM! SVV-hanke maksaa osallistumismaksun tutkimustyöpajaan kahtena päivänä osallistuvien ohjelmaan merkittyjen esittäjien puolesta.

Osallistujat vastaavat itse matka- ja majoituskuluistaan sekä majoituksen varaamisesta. Esimerkiksi Scandic Oscar Varkaus, 1 hh 88 €, 2 hh 49 €. Varaukset viimeistään 3 viikkoa aikaisemmin, s-posti oscarvarkaus@scandichotels.com.


Siirry sivun alkuun
Share/Bookmark

 

Siirry sivun alkuun suomeksi på svenska in english VSY/SBO