VSY
Sijaintisi: Etusivu > Kehittäminen > TUTKIMUS > Tutkijatapaamiset ja -seminaarit > Tieteen yleistajuistamisen työpaja vapaan sivistystyön tutkijoille ja tiedottajille

Tieteen yleistajuistamisen työpaja vapaan sivistystyön tutkijoille ja tiedottajille

Osaatko kirjoittaa omasta tutkimuksestasi niin, että naapurisi ymmärtää? Osaatko tiedottaa tutkimustuloksista niin, että media kiinnostuu ja sidosryhmät vakuuttuvat?

Tule oppimaan tieteen yleistajuistamisen taitoa viestinnän ja tieteen ammattilaisten johdolla!

Aika: pe 30.9.2016 klo 10-16
Paikka: luentosali 101, Helsingin aikuisopisto, Töölöntullinkatu 8, Helsinki

Uusi tieteen yleistajuistamisen työpaja järjestetään 30.9.2016 Helsingissä. Helmikuussa Jyväskylässä järjestetty työpaja onnistui hyvin! Tämä tilaisuus on sisällöltään samantapainen.

Päivän aikana opit tekemään kiinnostavia nostoja omista tai muiden tutkimustuloksista, suuntaamaan viestisi kohderyhmille ja kirjoittamaan tiedotteen. Työpajassa keskustellaan myös sosiaalisen median, kuten blogien, käytöstä tutkimuksestasi kertomiseen. Päivän työskentely perustuu ennakkotehtävälle.

Koulutus on suunniteltu vapaaseen sivistystyöhön liittyvää tutkimusta tekeville tai siitä kirjoittaville: tutkijoille, gradun- ja väitöskirjan tekijöille sekä järjestöjen ja oppilaitosten tiedottajille. Koulutus on osallistujille maksuton.

Kouluttajina toimivat tieteestä viestimisen asiantuntijat

  • tutkija, KTT Annamari Huovinen, Aalto-yliopisto
  • professori, KT Jyri Manninen, Itä-Suomen yliopisto.

Varaa paikkasi ilmoittautumalla 15.9. mennessä verkkolomakkeella. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuneille lähetetään ennakkotehtävä ilmoittautumisajan päätyttyä.

Työpajan järjestää Vapaa Sivistystyö ry osana tutkimuksen yhteistyön Sivistystyön Vapaus ja Vastuu (SVV) -ohjelmaa. Järjestämiseen käytetään Kordelinin säätiön myöntämää apurahaa.


Lisätiedot: VST ry, toimisto@sivistystyo.fi 050 5466 038

Siirry sivun alkuun
Share/Bookmark

 

Siirry sivun alkuun suomeksi på svenska in english VSY/SBO